Preskoči na sadržaj
0

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti internet trgovine Agrodirekt pripremljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za internet trgovinu. Opći uvjeti obrađuju djelovanje internet trgovine, prava korisnika i poslovni odnos između pružatelja i kupca.

Pružatelj

Internet prodaju Agrodirekt provodi tvrtka Agrodirekt d.o.o., Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin, Slovenija, info@agrodirekt.eu. Tvrtka je registrirana u Okružnom sudu u Ljubljani, matični broj 6429807000, temeljni kapital 7.500,00 €. Tvrtka je obveznik PDV-a (ID za PDV: SI96353848).

Tvrtka Agrodirekt d.o.o. djeluje u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (ZEPT) i propisima donesenim na temelju njega.

Cijene

Sve cijene su izražene u eurima (€) i uključuju porez (25%), osim ako nije drugačije izričito navedeno. Cijena navedena za proizvod ne uključuje troškove dostave.

Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave.
Valjaju cijene i druge pogodnosti (popusti, darovi, način isporuke, dijele poštarine ...) na dan dodjele ugovora. Valja izvorni račun kojeg primate uz uplatu ili isporuku, u suradnji s općim uvjetima objavljenim na ovoj stranici i potvrđen uz oddaju narudžbe.

Načini plaćanja

Pružatelj nudi sljedeće načine plaćanja:

  • gotovinom (po primitku pošiljke),
  • općom uplatnicom ili internet bankarstvom

Više informacija o načinih plaćanja

Ugovor

Ugovor o prodaji (račun), sklopljen je u hrvatskom jeziku. Pohranjen je u sjedištu pružiatelja i kupcu dostupan svakog radnog dana od 10. i 15. sati.

Dostava

Pružatelj će isporučiti robu u dogovorenom roku, na adresu određeno za isporuku.

Ugovorni partner za isporuku je Hrvatska pošta, ali pružatelj ima pravo izabrati drugu uslugu dostave, ako se ugovor može dovršiti učinkovitije. Sve pošiljke robe su osigurane od oštećenja ili gubitka predmeta.

Više informacija o dostavi

Pravo odustatka od kupnje, povrat robe

Kupac ima pravo vratiti kupljenu robu u roku od 45 dana od narudžbe bez ikakve naknade. Kupac je dužan snositi troškove nastale uz vraćanja robe. O namjeri o vračanju robe mora kupac obavijestiti pružitelja u roku od 15 dana od dana primitka robe, na email adresu info@agrodirekt.eu, i robu vratiti u daljnjem roku od 30 dana.

Več informacij o povratu robe

Sigurnost

Pružatelj koristi odgovarajuće tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i pohranu osobnih podataka. Pružatelj za tu svrhu koristi 256-bitni SSL certifikat, izdan od ovlaštene organizacije.

Više informacija o sigurnosti

Izjava o privatnosti

Pružatelj je dužan trajno štititi sve osobne podatke korisnika. Koristiti će se isključivo za ispunjenje ugovora (slanje informativnog materijala, ponude, računa) i ostale potrebne komunikacije.

Korisnički podaci ni u kojem slučaju neče biti predati neovlaštenim osobama.

Registrirani korisnik je za zaštitu osobnih podataka odgovoran i sam i to na na takav način da se osigura sigurnost vašeg korisničkog imena i lozinke.

Više informacija o izjavi o privatnosti

Razrješnica od odgovornosti

Pružatelj će uložiti maksimalne napore kako bi osigurali valutu i točnost informacija objavljenih u internet trgovini. Ipak može biti značajke proizvoda, isporuke ili promjene cijene tako brze da pružitelj ne uspije ispraviti podatke u internet trgovinu. U tom slučaju, kupac će biti obaviješteni o promjenama i imati mogućnost odustajanja od ugovora ili narudžbe zamjenskog proizvoda.

Zadržavamo pravo, u izuzetnim slučajevima (djelomično) povući se iz izvršenja ugovora u slučajevima u kojima narudžbeni proizvodi nisu više dostupni, ako nađemo povećanu razinu rizika plaćanja kupaca, kada narudžba nije udovoljena u skladu s općim uvjetima poslovanja, ili ako je došlo do očite pogreške u cjeniku. U svim takvim i sličnim slučajevima, o mogućem povlačenju s naše strane ćemo vas odmah obavijestiti.

Iako pružatelj pokušava pružiti točne slike proizvoda, sve to se uzima kao simbol. Fotografije ne jamčuju značajke proizvoda.

Pritužbe i sporovi

Pružatelj poštuje postojeće zakone za zaštitu potrošača. Pružatelj, nakon svih razumnih nastojanja da se usklade sa svojim dužnosti uspostaviti učinkovit sustav za rješavanje pritužbi i odrediti osobu na koju se, u slučaju problema, kupac može povezati telefonom ili putem e-maila. Žalba se podnosi putem e-mail adrese info@agrodirekt.eu. Postupak obrade žalbe je povjerljiv.

Pružatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi primanje žalbe i obavijestiti kupca o tome koliko dugo će se žalba rješavati i stalno informirati o napretku postupka.

Pružatelj je svjestan da je ključna značajka potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog rješavanja slučaja, njegova asimetrija između ekonomske vrijednosti zahtjeva i troškova nastalih u rješavanju spora. To je također jedan od glavnih prepreka za potrošača da pokrene postupak pred sudom. Stoga, pružatelj ulaga maksimalne napore kako bi riješili eventualne sporove mirnim putem.

Upozorenja

Uz potvrdu narudžbe potvrdili ste, da ste upoznati s cjelokupnim sadržajem općih uvjeta poslovanja koje su navedeni u ovom dokumentu i da ste bili u tim uvjetima prilikom kupovine izričito upozoreni.

*Tečaj €/kn: 7,53450
Ova web stranica za bolje djelovanje koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne utječu na vašu privatnost Više ...