Preskoči na sadržaj
0

Pravna obavijest

Agrodirekt d.o.o. pridržava autorsko pravo na sadržaj objavljen na svojoj web-stranici. Sadržaji objavljeni na web-stranici www.agrodirekt.eu vlasništvo su produzeća Agrodirekt d.o.o. i mogu se rabiti samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu moraju biti očuvana sva navedena upozorenja o autorskom pravu. Sadržaji se ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način širiti.

Ograničenje odgovornosti

Agrodirekt d.o.o. na svojoj će web-stranici uz dužnu pažnju pružati ažurne i točne podatke, no za njihovu točnost te eventualnu štetu koja proizlazi iz njihova objavljivanja ne preuzima nikakvu odgovornost. Poduzeće također nije odgovorno za eventualnu nastalu štetu pravne i fizičke osobe koja je sudjelovala u izradi ove web-stranice. Agrodirekt d.o.o. nije odgovoran za povremenu nepristupačnost web-stranice i ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost objavljenih podataka ili za bilo kakvu štetu koju bi korisnik web-stranice pretrpio zbog upotrebe informacija objavljenih na web-stranici.

Preuzimanje programa i podataka s naše web-stranice obavlja se na vlastitu odgovornost. Agrodirekt d.o.o. nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu prilikom upotrebe datoteka ili podataka s naše web-stranice. Agrodirekt d.o.o.l također nije odgovoran za eventualne računalne viruse koji nastanu kao rezultat preuzimanja datoteka ili podataka s naše web-stranice. Agrodirekt d.o.o. pridržava pravo na izmjenu sadržaja bez prethodnog upozorenja. Pritom ne preuzima odgovornost za bilo kakve posljedice takvih izmjena.

Korisnik web-stranice prihvaćanjem ovih uvjeta daje svoje suglasje da se njegova e-adresa pohrani i dopušta da poduzeće upotrijebi korisnikovu e-adresu za povremeno obavješćivanje o novostima te slanje drugih poruka.

Završne odredbe

U sve je cijene iz ponude internet trgovine Agrodirekt uračunat PDV. U slučaju spora među stranama, za rješavanje spora nadležan je sud u Ljubljani.

Upotrebom ove web-stranice posjetitelj potvrđuje da prihvaća navedene uvjete i da je s njima suglasan.

*Tečaj €/kn: 7,53450
Ova web stranica za bolje djelovanje koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne utječu na vašu privatnost Više ...